Ronnie Couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitchcoach voor ondernemers, leiders en teams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Als voormalig voetbalcoach met 20 jaar ervaring werkte Ronnie voor PSV Eindhoven, begeleidde voetbalprojecten in Azië en was actief als hoofdtrainer bij diverse clubs in het amateurvoetbal.

Tegenwoordig helpt Ronnie zijn klanten met het overwinnen van hun grootste pitch uitdagingen zodat zij hun doelen realiseren. Denk aan het vertalen van complexe ideeën en innovaties naar begrijpbare taal, het tot stand brengen van emotionele connecties met interne en externe klanten en het overtuigend overbrengen van boodschappen.

Daarnaast is Ronnie als moderator verbonden aan Directeuren Netwerk, waar hij inspiratielunches modereert en jaarlijks honderden mkb-ondernemers ontmoet. Ook heeft de KNVB zijn 'Pitchen om te Winnen' methode geaccrediteerd voor het behalen van licentiepunten en opgenomen in hun aanbod voor bijscholing van voetbalcoaches.

Ronnie’s stijl wordt omschreven als praktisch, energiek en resultaatgericht. Zijn unieke 'Pitchen om te Winnen' methode staat centraal in zijn werkwijze. Je kunt workshops en coaching bij hem boeken. Voor meer informatie, bezoek ronniecouwenberg.nl.

 

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram