Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Mediakit Ronnie Couwenberg

Jaarlijks verzorg ik vele workshops. Daarbij krijg ik vaak vragen over het aanleveren van tekst en foto’s voor marketingdoeleinden, de ideale zaalopstelling en benodigde apparatuur. Alle relevante informatie vind je op deze pagina en is vrij te gebruiken.
Download bio
Ronnie Couwenberg | Pitchen om te Winnen.
Download logo
Het Ronnie Couwenberg-logo.
Download foto’s

Praktische workshop details

De noodzaak van een microfoon hangt af van de zaalgrootte en het aantal personen. Tot 50 personen is vaak geen microfoon nodig, blijkt uit ervaring. Bij meer personen of in grote zalen is een headset noodzakelijk.
Ja, een flipover of digitaal whiteboard is geschikt.
Ik geef de voorkeur aan een U-vorm als dit mogelijk is. Dit creëert een open setting en is ideaal voor interactie. De definitieve opstelling bespreek ik vooraf altijd met de organisator.
Ja, ik sluit mijn MacBook Pro aan op het presentatiescherm.
Nee, de presentatie wordt niet gedeeld. Men is natuurlijk vrij om foto’s te maken.
Ja, indien er een wachtwoord nodig is, ontvang ik dit graag.

Boek nu je online kennismakingsgesprek.

Voor een succesvolle workshop is een topvoorbereiding noodzakelijk. Laten we kennismaken, onderzoeken of we een match zijn en verwachtingen scherpstellen. Plan nu direct jouw online kennismakingsgesprek.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram