Transformatiereis voor ondernemers naar Costa Rica 

14-daagse transformatiereis voor ondernemers die nieuwe energie willen opdoen, hun toekomstvisie scherp willen stellen en hun bewustzijn willen verruimen.

Ik-tijd

Heb je de laatste jaren hard aan het succes van je business gewerkt en wil je nu in jezelf investeren?

Speciaal voor ondernemers heb ik deze 14-daagse transformatiereis ontwikkeld. Ik wil ze graag helpen om nieuwe energie op te doen, hun toekomstvisie scherp te stellen en hun bewustzijn te verruimen.

Iedere ondernemer heeft behoefte aan ik-tijd. Door naar Costa Rica te gaan neem je ook echt twee weken afstand van je bedrijf, je leefomgeving en je dagelijkse routines. Je geeft jezelf op deze manier de tijd om ook daadwerkelijk nieuwe energie op te doen en je focus voor de toekomst scherp te stellen.

In deze 14 dagen gaan we intensief met elkaar samenwerken. Ik ga je uitdagen om te onderzoeken wie je bent en welke veranderingen je wilt doorvoeren. Daarnaast reik ik je mindset- en meditatiestrategieën aan. Deze gaan je helpen om effectief te zijn in je besluitvorming, je focus scherp te stellen en om innerlijke rust te ervaren.

Het is een combinatie van coaching, meditatie, fantastische natuur, avontuurlijke activiteiten, lekker eten en de Pura Vida-cultuur die samen voor een onvergetelijke ervaring en transformatie zorgen.

Wil je graag deelnemen, stuur me dan een bericht op WhatsApp zodat ik contact met je op kan nemen. We bespreken dan waar je behoeftes liggen en welke resultaten je wilt realiseren.

Pura Vida,

Ronnie Couwenberg

Na een periode van 14 dagen intensief met Ronnie optrekken in Costa Rica, kan ik alleen maar terugblikken op een onvergetelijke ervaring. Ik leerde onder andere hoe belangrijk het bewaken en zorgdragen van de innerlijke rust is en heb daarnaast veel gehad aan onze gesprekken. De coachreis naar Costa Rica met Ronnie is echt een aanrader.
Bastiaan Kuijlaars
Owner BNS Data Logistics BV
Voorafgaand aan de Coachreis naar Costa Rica heb ik samen met Ronnie duidelijk geformuleerd wat ik wilde bereiken. Ik ben met meer naar huis gegaan dan ik had verwacht. Een inzicht waar ik me tijdens deze coachreis echt bewust van ben geworden is dat ik veel daadkrachtiger keuzes ga maken. Voor mij was het een topervaring die ik 100% aanbeveel aan andere ondernemers.
Jorrit Schiks
Directeur Netwerken Nederland
Ronnie heeft mij geholpen zowel privé als zakelijk positieve veranderingen door te voeren. Hij is straight to the point, draait nergens omheen en confronteert je met de realiteit. Dit heeft mij geholpen om belangrijke keuzes te maken in mijn bedrijf maar ook in mijn privé leven. Ik geef zowel Ronnie als de coachreis naar Costa Rica een 5-sterrenrecensie.
Michel van de Sande
Horeca ondernemer

Vragen & antwoorden

Wat is de investering voor deze 14-daagse Costa Rica Exclusive?


De investering bedraagt €15.000 ex. BTW.

Dit is inclusief: coaching, meditatie, hotelovernachtingen, maaltijden, vervoer, excursies en sportactiviteiten.

Dit is exclusief je vliegticket.

Hoeveel deelnemers kunnen er aan Costa Rica Exclusive deelnemen?


Er kunnen maximaal 3 personen deelnemen.

Coach je zowel mannen als vrouwen?


Ja. Het belangrijkste uitgangspunt dat ik hanteer om je te coachen is dat je de ambitie hebt om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit is geen vakantiereis, maar een ‘intensief aan jezelf werken’-reis.

Leren we ook mediteren?


Ja. Meditatie is een belangrijk onderdeel van deze reis. Ik ga effectieve meditatietechnieken met je delen die ik zelf in India leerde. Deze hebben een positief effect hebben op het verruimen van je bewustzijn en innerlijke rust.

Hoe zit het met de vlucht naar Costa Rica?


De vliegreis naar Costa Rica duurt tussen de 10 en 11 uur. Vanaf oktober t/m maart vliegt KLM vanaf Amsterdam enkele keren per week rechtstreeks naar Costa Rica. Vanaf april t/m september zijn de vluchten indirect.

Is deze coachreis fiscaal aftrekbaar?


Ja. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.

Hoe zit het met de reisverzekering?


Voor deze reis is het verplicht om zelf een uitgebreide reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Allianz Global Assistance biedt een uitgebreide dekking.

Door wie worden de bijzondere sportactiviteiten in Costa Rica georganiseerd?


Alle sportactiviteiten worden geboekt bij gecertificeerde organisaties waar veiligheid voorop staat. Sommige activiteiten zoals raften (bevaren van wildwater) dragen altijd een bepaald risico met zich mee. De verantwoordelijkheid om hieraan deel te nemen ligt volledig bij jezelf.

Wat als ik bepaalde activiteiten niet wil doen?


Deze reis wordt volledig op maat voor je gemaakt en in het intakegesprek brengen we je voorkeuren duidelijk in kaart. We stemmen het programma hierop af. Niets wordt je verplicht.

Welk vervoersmiddel gebruiken we in Costa Rica?


We hebben in Costa Rica een 4×4 auto tot onze beschikking waarmee we zelf van de ene naar de andere locatie rijden.

Waar overnachten we?


We verblijven in drie- en viersterrenhotels of lodges. Het kan zijn dat je in het programma een regenwoud experience van enkele dagen wilt opnemen. Dit is back to basic, verwacht daar dus geen bubbelbad.

Moet ik een visum hebben voor Costa Rica?


Nee, een visum is niet nodig.

Moet ik mezelf laten inenten?


Ja, dit is wel verstandig. Laat je voorlichten door je huisarts of kijk op www.reisprik.nl voor meer informatie.

Is het mogelijk om deze coachreis het gehele jaar door te boeken?


Ja.

Vindt er een intakegesprek plaats als ik wil deelnemen aan Costa Rica Exclusive?


Ja. We gaan twee weken intensief samenwerken, dus er moet wel een goede klik zijn. Ook stellen we je doel voor deelname aan deze reis vooraf scherp, zodat we op één lijn zitten voor wat betreft het eindresultaat.
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link