Zaken automatiseren verhoogt je productiviteit

Wat kun jij vandaag automatiseren wat nog niet geautomatiseerd is? Als er iets frustrerend is, is het wel terugkerende of tijdrovende taken. Inventariseer eens wat je allemaal kunt automatiseren in je business. Het verhoogt je productiviteit en maakt je leven vele malen makkelijker.

Er zijn tig zaken die je kunt automatiseren. Hieronder deel ik een paar voorbeelden van zaken die ik heb laten automatiseren binnen mijn business:

  • De boekhouding doe ik via e-boekhouden.nl.
  • Voor het plannen van afspraken gebruik ik Acuity.
  • Zapier gebruik ik voor het koppelen en automatiseren van taken van verschillende apps.
  • Thinkific is een platform dat ik gebruik voor online trainingen.
  • E-mails en alle automatisering die daarbij komt kijken regel ik via Convertkit.
  • Typeform gebruik ik voor interactieve formulieren.
  • Buffer gebruik ik voor de automatisering van social media berichten.
  • Voor het managen van al mijn projecten gebruik ik Asana.
  • Mijn wachtwoorden en inloggegevens beveilig ik via 1Password.

Ik zou zeggen: automatiseer erop los!

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram