Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Winnende handshake-pitch voor ondernemers.

Workshop voor ondernemers die deuren willen openen naar nieuwe business, relaties, medewerkers of investeerders tijdens hun eerste kennismaking.
Workshop. | 90-120 min. | €1500 ex. btw. | Ondernemers.
Boek workshop

Workshop: Winnende Handshake-Pitch Voor Ondernemers.

Hoe vaak krijg je als ondernemer op netwerkbijeenkomsten, beurzen of tijdens spontane ontmoetingen de vraag: ‘Wat doe jij?’ Iedereen weet dat een sterk antwoord op deze vraag deuren opent naar nieuwe business, relaties, medewerkers of investeerders.

Toch kan het beantwoorden van deze vraag een hele uitdaging zijn. Dat komt omdat de vraag 'wat doe jij?' stiekem veel dieper gaat. Eigenlijk vragen we de ander: ‘Vertel me wie je bent en welke waarde je creëert. Vertel me over je unieke oplossing. Vertel me waarom ik je zou aanbevelen binnen mijn netwerk. Vertel me waarom ik zaken met je zou willen doen.’

Dus, 'wat doe jij?' is geen oppervlakkige vraag, maar eentje met diepgang. Dat weten we allemaal, en juist daarom is het een uitdaging om deze vraag kort, duidelijk en overtuigend te beantwoorden. Uitdagingen waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen:

 • Je bent niet duidelijk over welk probleem je oplost.
 • Je bent niet duidelijk over wie je doelgroep is.
 • Je biedt geen unieke oplossing.
 • Je gebruikt vakjargon en wordt niet begrepen.
 • Je bent langdradig en verliest de aandacht.
 • Je maakt geen emotionele verbinding.
 • Je pitch niet met overtuiging.
 • Je bouwt geen brug naar een waardevolle dialoog.
In deze workshop reikt Ronnie Couwenberg je praktische handvatten aan om de vraag: ‘Wat doe jij?’ winnend te beantwoorden. Het resultaat is een winnende handshake-pitch die deuren opent en het startpunt is van een waardevolle dialoog.

Doel van de workshop

Ondernemers helpen hun winnende handshake-pitch scherp te stellen zodat ze deze direct succesvol in de praktijk kunnen toepassen.

Inhoud van de workshop

De inhoud van deze workshop is specifiek afgestemd om ondernemers te helpen met het ontwikkelen van hun winnende handshake-pitch en bestaat uit: 
 • Duidelijkheid vinden.

  Elke winnende pitch start met het vinden van duidelijkheid. Zo ook een winnende handshake-pitch. Dit is de eerste pilaar van de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Voor deze workshop gaan ondernemers specifiek aan de slag met het beantwoorden van vier kernvragen die het fundament vormen van hun winnende handshake-pitch.

 • Pitchen met Presence.

  In deze workshop krijgen ondernemers praktische handvatten aangereikt over hoe te pitchen met Presence (De tweede pilaar van de 'Pitchen om te Winnen' methode). De focus ligt op het pitchen vanuit authenticiteit en innerlijke zekerheid. Twee essentiële eigenschappen van elke winnende handshake-pitch.

 • Praktijkgericht oefenen.

  Gedurende de workshop krijgen ondernemers volop de kans om hun handshake-pitch te verfijnen door actief te oefenen in diverse formats: van een-op-een oefeningen tot groepswerk en plenaire interactie. Deze dynamische aanpak stimuleert directe feedback van zowel Ronnie als de mede-ondernemers, wat cruciaal is voor het ontwikkelen van hun winnende handshake-pitch.

Investering

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leden van ondernemersnetwerken en businessclubs die deuren willen openen naar nieuwe business, relaties, medewerkers of investeerders tijdens hun eerste kennismaking. De investering voor deze workshop bedraagt:
 • Duur: 90 - 120 minuten op locatie.
 • Investering: €1500,- exclusief btw.
 • Inclusief: Voorbespreking (online/telefonisch), voorbereiding, reiskosten en reistijd binnen Nederland.

Pitchen om te Winnen

In Ronnie's aanpak staat zijn unieke 'Pitchen om te Winnen' methode centraal. Deze praktische methode is ontworpen om je te helpen je doelen te realiseren via je winnende pitch. Het fundament van deze methode bestaat uit twee pilaren: Duidelijkheid vinden en Pitchen met Presence

Ronnie Couwenberg

Hoi, ik ben Ronnie Couwenberg, pitchcoach voor ondernemers, professionals en sportcoaches die willen winnen. Mijn stijl is praktisch, energiek en resultaatgericht. Ik daag je uit, confronteer en inspireer met een gezonde dosis humor. Meer informatie vind je op de volgende pagina’s: Over mij, Referenties en Mediakit.

Ronnie Couwenberg, pitchcoach voor ondernemers, leiders, en sportcoaches.

Workshop boeken

Wil je deze workshop boeken of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Je kunt ook direct een online kennismakingsgesprek inplannen als je dat handig vindt.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved