Wil jij graag een inspiratielunch van Directeuren Netwerk bijwonen?

Directeuren Netwerk Nederland (DNN) is een groeiplatform voor leergierige directeuren en ondernemers met een bedrijf vanaf vijf medewerkers. Als één van de acht moderators begeleid ik jaarlijks vele inspiratielunches en heb ik honderden ondernemers aan tafel zitten.

Wil jij een keer als gast een inspiratielunch bijwonen? Leuk! Je bent van harte welkom. Het jaarlidmaatschap is toegankelijk voor ondernemers en directeuren van bedrijven met minimaal 5 medewerkers.

In het kort
Bij DNN draait het in de kern om het faciliteren van waardevolle inspiratielunches. Tijdens deze twee uur durende lunch delen ondernemers en directeuren onder begeleiding van een moderator kennis, ideeën en uitdagingen met elkaar. Deze inspiratielunches worden meerdere keren per week in diverse steden in Nederland georganiseerd:

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Amersfoort
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Nijmegen

Een lid van DNN mag jaarlijks onbeperkt deelnemen aan alle inspiratielunches (ongeacht de locatie).

Daarnaast organiseert DNN ook leuke ‘specials’. Dit zijn programma’s die inspelen op specifieke behoeften van de leden.

Deze specials zijn:

 1. Bedrijfsbezoek
  Leden krijgen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in andermans keuken.
 2. Duik in het diepe
  Dit zijn bijeenkomsten op basis van gemeenschappelijke behoeften en kenmerken. Een goed voorbeeld hiervan is een meeting uitsluitend voor ondernemers en directeuren vanaf 50 medewerkers.
 3. Meet the expert
  Dit zijn bijeenkomsten waar je leert van specialisten. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van neuromarketing, leiderschap, branding, werken met verschillende culturen… Kort samengevat worden specialisten ingevlogen om hun meest waardevolle inzichten met je te delen.
 4. Jaarevent
  Het jaarevent is een grootschalig event waarbij alle leden van DNN bij elkaar komen. Er worden diverse workshops en lezingen georganiseerd en een lekker hapje en drankje mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Cadeau
Wil jij jezelf uitdagen, je leerproces versnellen en je netwerk uitbreiden? Geef jezelf dan een inspiratielunch cadeau. Je geniet van een heerlijke lunch en neemt deel aan een boeiende en leerzame bijeenkomst.

Heb je nog vragen of wil je jezelf aanmelden voor een gastlunch? Laat dan een bericht achter en ik neem snel contact met je op.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link