Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Wie ben ik en hoe leef ik mijn beste leven?

Wie ben ik en hoe leef ik mijn beste leven? Belangrijke vragen die ik zolang ik me herinner al aan het onderzoeken ben. Vrij vroeg in mijn leven heb ik ontdekt dat ik bij mijn geboorte geen handleiding heb gekregen met een pasklaar antwoord op deze vragen. Niemand van ons.

Dit is misschien wel de hoofdoorzaak dat we op de één of andere manier allemaal struggelen om onze weg in het leven te vinden. Ik geloof dat we door een proces van intens zelfonderzoek het beste kunnen achterhalen wie we zijn en hoe we het beste uit ons leven kunnen halen.

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik een creator ben en ik geloof ook dat in ieder van ons een creator schuilt. In het begin van ons leven bouwen we zandkastelen, maken we creaties van lego, spelen we met een bal of schilderen we erop los. Later in ons leven creëren we anderen dingen, zoals een eigen onderneming, een app of we bouwen een huis.

Maar we creëren niet alleen ‘fysieke dingen’. We hebben ook het vermogen om mooie verbindingen met anderen tot stand te brengen. Of innerlijke rust voor onszelf te creëren. Door middel van training kunnen we ons lichaam, onze geest en onze vaardigheden vormgeven. Ook dit is een creatie.

Creëren staat centraal in ons leven. Wat en met welke intensiteit we willen creëren verschilt per persoon. Om uitdagende doelen te realiseren en je beste leven te leiden ben ik ervan overtuigd dat je moet weten wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wilt. Dit is je ‘personal brand’. Daarnaast vraagt het realiseren van uitdagende doelen om specifieke vaardigheden en de ontwikkeling hiervan begint bij je ‘mindset’.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved