Welke spelregels hanteer jij binnen je bedrijf?

In iedere sport worden spelregels gehanteerd. Spelregels verschaffen duidelijkheid over de kaders waarbinnen het spel zich afspeelt. In het verkeer is dit niet anders. Zonder duidelijke verkeersregels zou het een grote chaos worden. Voor je onderneming geldt precies hetzelfde. Welke spelregels worden er binnen jouw onderneming gehanteerd?

Als je geen duidelijke spelregels voor jouw onderneming hebt opgesteld, dan wordt het erg lastig (zo niet onmogelijk) om het beste uit je medewerkers of bedrijf te halen. Onduidelijke spelregels leiden tot miscommunicatie, frustratie en ergernis. Dit heeft direct invloed op de prestaties van je bedrijf.

Stel spelregels op, communiceer deze duidelijk en bewaak ze. Iedere prestatiecultuur heeft duidelijke spelregels. Wat zijn de jouwe?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram