Welke impact wil je met jouw bedrijf creëren?

Dit is de vraag die centraal moet staan in iedere ondernemer zijn business. Het is bovendien een vraag die je als ondernemer kort en bondig moet kunnen beantwoorden.

Met deze kernboodschap geef je aan hoe jij je klant helpt met het realiseren van een transformatie. Met andere woorden: de impact die je met je business creëert.

Ben jij op dit moment in staat om deze vraag vol overtuiging te beantwoorden: Welke impact wil je met jouw bedrijf creëren?

Als je het antwoord op deze vraag goed kan verwoorden, ga dan vervolgens onderzoeken op welke manier(en) je je klanten gaat helpen (businessmodel).

De impact die ik als ondernemer wil creëren:

Ondernemers helpen om het beste uit zichzelf en uit hun business te halen.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram