Welke garanties heb ik als ik mezelf door jou laat coachen?

Stel dat je een personal trainer een plan laat maken om een kilootje of tien af te vallen.

Deze personal trainer is niet de eerste de beste, maar een echte topper in zijn vak. Hij heeft veel verstand van hoe je je lichaam fysiek het beste kunt trainen, maar heeft ook veel kennis van voeding en meditatie.

Deze beste man reikt jou de strategieën aan zodat jij straks die kilo’s kwijt gaat raken. Je krijgt een op maat gemaakt bewegings- en voedingsplan en enkele meditatietechnieken om je innerlijke rust te bevorderen.

De personal trainer overhandigt je het plan en zegt: “Ik zie je over zes weken weer”, en voegt daar nog aan toe: “Met dit programma ben je na deze periode ongetwijfeld vijf kilo afgevallen. Over zes weken maken we een nieuw plan om de resterende vijf kilo kwijt te raken.”

Als je vervolgens geen of weinig actie onderneemt en je het voedingsplan niet volgt, ligt het dan aan de strategieën die je hebt gekregen?

Nee... zeer zeker niet!

Het ligt aan de implementatie van de strategieën, die is RUK!

Als mensen mij vragen: “Welke garanties krijg ik als ik mezelf door jou laat coachen?”

Dan is mijn antwoord:

Je krijgt van mij de garantie dat ik je de beste mindset en business strategieën aanreik die ik tot mijn beschikking heb. Maar of je ook daadwerkelijk resultaat boekt, heeft helemaal te maken met het wel of niet toepassen van de aangereikte strategieën.

Zo simpel is het.

Als jij met je reet op de bank blijft zitten of compleet vastgeroest zit in je mindset, dan verandert er geen ene flikker en die garantie geef ik je voor 100%.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link