Welke vaardigheid heeft een enorme impact op je business als je deze binnen 24 uur excellent zou beheersen?

Betere producten of diensten op de markt brengen, je uurtarief upgraden, nog meer waarde voor je klanten creëren dan je nu al doet. Aan de basis van dit alles staan jouw vaardigheden (skillset). Oftewel hoe goed ben jij?

Het is natuurlijk een illusie dat je binnen 24 uur een vaardigheid fantastisch goed kunt beheersen. Maar wat als je een commitment zou maken om binnen 6 maanden een bepaalde vaardigheid naar het volgende niveau te lanceren? Wat verbetert er dan? Wat kan je dan wat je op dit moment nog niet kunt? Of welke vaardigheid breng je van een zesje naar een 9+?

Mijn ervaring is dat er in de topsport veel doelbewuster getraind wordt dan in het bedrijfsleven. Toch wil ik je uitdagen om te onderzoeken wat de #1 vaardigheid is die een geweldige impact op je zou hebben. Ga je dan beter leren pitchen, delegeren, een vreemde taal leren of bijvoorbeeld effectief leren werken met specifieke software….

Het enige wat nu tussen jou en je doel staat is je skillset! Geld, energie en creatief potentieel is in overvloed aanwezig. Het kan nooit een excuus zijn dat jij je doel niet realiseert omdat je bijvoorbeeld te weinig geld hebt of bepaalde mensen niet aan je kunt binden. Het enige probleem is dat je niet weet hoe je dit doet. De skillset waarmee je iemand overtuigt of een inspirerend business plan promoot ontbreekt. De vaardigheid ‘vindingrijkheid’ ontbreekt in je skillset. Middelen zijn namelijk nooit het probleem. Het probleem is dat je niet weet ‘hoe’ je aan de juiste middelen komt.

Veel ondernemers waarmee ik samenwerk vertellen me de stelregel: ‘ik verzamel voortdurend de juiste mensen om me heen.’ Het zien en aantrekken van potentieel is ook een vaardigheid. Misschien wel de belangrijkste van allemaal.

Ben jij bereid om een commitment te maken om één vaardigheid naar het volgende niveau te pushen?

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link