Wat zijn je grootste uitdagingen?

We hebben natuurlijk allemaal behoefte aan eten, drinken en een dak boven ons hoofd. Maar als al deze basisbehoeftes aanwezig zijn, welke verlangens blijven er dan nog over?

Bij mij komen er zingevingsvragen op die ik wil beantwoorden:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik doen?
  • Hoe leef ik mijn beste leven?
  • Hoe realiseer ik mijn ambities?

Hoe zit dit bij jou?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram