Wat voel je nu?

Dit is één van de belangrijkste vragen om jezelf te stellen: wat voel je nu?

Vaak zijn we zo gefocust op de buitenwereld dat we weinig tot geen aandacht aan onze binnenwereld geven.

Waarom dit een probleem is?

Heel simpel. Als je je niet bewust bent van je gevoelens en emoties leef je alleen maar vanuit je hoofd. Leven vanuit je hoofd creëert een onophoudelijke stroom van gedachten. Je bent voortdurend met de toekomst bezig of je houdt krampachtig vast aan het verleden. Dit creëert veel stress en heeft een negatieve impact op je levenskwaliteit.

Door in te zoomen op je gevoel, verleg je de aandacht van je hoofd naar je lichaam. Hierdoor word je je bewust van emoties en spanningen die zich binnenin je afspelen. Dit bewust worden is een eerste stap naar een meer ontspannen staat van zijn.

Wat voel je nu?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram