Wat komt er toch een hoop shit voorbij op LinkedIn

“Hoe houd ik een mooi overzicht in mijn tijdlijn met waardevolle content?”, is een vraag die ik mezelf laatst stelde.

Als ik zie wat sommige mensen posten of hoe ze reageren op een post, dan denk ik echt bij mezelf:

Wow, dit wil ik helemaal niet lezen! Ik wil niet dat mensen mijn geest beïnvloeden met deze shit...

Oplossing: Schoon schip maken en mensen niet meer volgen.

Je moet jezelf beschermen tegen waardeloze content. Als je dit doet dan komen de pareltjes vanzelf naar boven drijven. Want er zijn nog steeds heel veel mensen die mooie en waardevolle content plaatsen, die mij wel inspireert.

Alle stalkers, mensen met inhoudsloze content en degenen die alleen maar op zoek zijn naar likes scoren: Fuck off.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram