Wat is jouw verhaal?

Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen bij het vormgeven van authentieke verhalen met een heldere kernboodschap. Een goed verhaal draagt een ziel in zich en brengt een emotionele connectie tot stand met de ontvanger.

Verhalen vertellen iets over de reis die we hebben afgelegd, de inzichten die we hebben opgedaan en de obstakels die we hebben overwonnen. We hebben allemaal verhalen in ons zitten die tot leven willen komen. Je moet ze alleen wel herkennen en vertellen.

Ratio en feiten zijn belangrijk, maar uiteindelijk baseren we onze keuzes op ons gevoel. Wat is jouw authentieke verhaal?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram