Wat is jouw favoriete puinhoop?

Stel je voor dat je vandaag benaderd wordt door de leidinggevende van een groot bedrijf om te helpen bij een gigantisch probleem. Van welk probleem zou jij dan zielsgelukkig worden wanneer je dit kunt helpen oplossen?

Onderzoek wat jouw favoriete puinhoop is en zorg ervoor dat je aan anderen kunt uitleggen waarom jij geschikt bent om dit probleem op te lossen. Door hier goed over na te denken, wordt het makkelijker om jezelf te onderscheiden in de markt. Daarnaast kun je je volledig focussen op klussen waar je echt blij van wordt. Want wat voor de één een echte puinhoop is, is voor de ander zijn favoriete puinhoop.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram