Wat is je nummer 1 prioriteit?

Je hebt op dit moment maar één prioriteit. Heb je die scherp voor ogen? Er is maar één prioriteit die de meeste impact heeft op de groei van je business. Het zijn er geen twee, maar slechts één.

Natuurlijk zijn we met meer dingen tegelijkertijd bezig, maar er is er maar eentje die de grootste impact heeft. Nogmaals de vraag: heb je deze prioriteit scherp voor ogen?

Als het antwoord nee is, zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk achterhaalt wat deze prioriteit is. Hoe kun je impact creëren als je niet weet wat je nummer 1 prioriteit is?

Als je wel weet wat je nummer 1 prioriteit is, dan is mijn vraag:

Onderneem je ook actie op deze prioriteit?

Tussen weten wat je belangrijkste prioriteit is en ook daadwerkelijk actie ondernemen, zit een groot verschil. Stop met uitstelgedrag en het maken van allerlei excuses die je weerhouden van het ondernemen van actie. Ga gas geven op deze hoofdprioriteit.

Nummer 1 prioriteit taken zijn meestal de lastigste taken. Ze vragen veel mentale, fysieke en emotionele energie. Maar het zijn ook juist de taken die de absolute gamechangers zijn binnen je business.

Het succes in je business wordt bepaald door dagelijks wel of niet aan je belangrijkste prioriteit te werken. Jij mag kiezen.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link