Wat is je diepste overtuiging waarop jij al jouw keuzes baseert?

Mijn diepste overtuiging is dat de kwaliteit van mijn leven bepaald wordt door de staat van zijn (energie) waarin ik verkeer.

Als ik in de juiste staat van zijn ben dan:

  1. ervaar ik innerlijke kracht.
  2. ben ik creatief.
  3. maak ik makkelijk verbinding met anderen.
  4. voel ik me goed.
  5. ben ik productief.
  6. barst ik van de energie.
  7. overwin ik weerstand.
  8. ben ik optimistisch.
  9. ben ik intuïtiever.
  10. speel ik snel in op veranderingen.

De keuzes die ik maak zijn afgestemd op het in de ‘juiste staat van zijn’ verkeren. De kwaliteit van mijn leven staat in directe relatie met mijn staat van zijn. Door te sporten, goed te eten, te mediteren, mijn focus te controleren, te leven vanuit een growth mindset en dingen te doen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk in een fantastische staat van zijn leef.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram