Wat is effectieve actie?

Daar heb ik een mooie formule voor:

Effectieve actie = veel actie ondernemen + de juiste strategie kiezen.

De hoeveelheid actie hangt natuurlijk helemaal af van datgene wat je wil creëren. Trainen voor een 6 km run, vraagt om een andere hoeveelheid actie dan trainen voor een marathon. Maar het kiezen voor de juiste strategie is altijd cruciaal. Zonder de juiste strategie maak je geen progressie.

Een spijker met een schroevendraaier in de muur slaan, gaat niet werken. Hoeveel actie je ook onderneemt en hoe groot je doorzettingsvermogen ook mag zijn, je gebruikt de verkeerde tool. Het uiteindelijke resultaat dat je wilt bereiken, is tenslotte dat je je doel verwezenlijkt.

Onderneem jij voldoende en de juiste actie om je doelen te realiseren?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram