Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Wat is de wet van de verminderde meeropbrengst?

De wet van de verminderde meeropbrengst is een begrip uit de sportwereld. Simpel gezegd betekent dit dat je groeicurve afneemt naarmate je ergens beter in wordt.

Als je veel overgewicht hebt en je implementeert een gezonde leefstijl, dan vliegen de kilo’s er in het begin af. Maar naarmate je verder in dit proces komt, zal je meer en intensiever moeten gaan trainen om nog maar een klein beetje af te vallen.

In de topsport zou dit kunnen betekenen dat er enorm veel arbeid moet worden geleverd om bijvoorbeeld maar 1% groei te realiseren. Hoe beter je ergens in bent, hoe lastiger en uitdagender het is om groei te (blijven) realiseren. De groei zit hem dan in de kleine details.

Voor ondernemers die hun grenzen willen verleggen geldt dit ook. Bij de start van een nieuw project of businessmodel kan de groei enorm hard gaan, maar na verloop van tijd neemt ook deze groeicurve af. Laat je hier niet door ontmoedigen, want dit hoort nou eenmaal bij het proces.

De oplossing ligt altijd in de dingen beter doen dan dat je ze ooit hebt gedaan. Huur top mensen in, laat je coachen om blinde vlekken bloot te leggen en train jezelf. Dat is de manier waarop grenzen in de top verlegd worden.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram