Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Wat heb jij vandaag nodig om stappen voorwaarts te zetten met je business?

Als je een grote bouwmarkt binnenloopt dan vind je zowat al het gereedschap om je huis mee te verbouwen.

Boren, zagen, stenen, metselzand, hout, verf, noem het maar op. Het is een kwestie van uitzoeken wat je nodig hebt om vervolgens te beginnen met klussen.

Stel je nu voor dat er ook zo’n grote markt zou zijn, maar dan met alle materialen en gereedschappen die nodig zijn om jouw business te laten groeien. Alles wat je nodig hebt is hier te vinden. Van IT oplossingen, marketingstrategieën, specialisten die je kunt inhuren tot productiviteitsguru’s. Alles maar dan ook alles is op deze markt aanwezig.

Wat zou jij dan allemaal in je winkelwagentje stoppen? Oftewel: Wat heb jij nodig om stappen voorwaarts te zetten met je business?

Dit is een cruciale vraag om te beantwoorden. Want als je niet weet wat je nodig hebt, hoe kun je dan groei realiseren? En: hoe kan je dan effectief zijn? Dat is toch onmogelijk!

Voor welke uitdaging je met je business ook staat; er zijn gereedschappen, materialen, en specialisten die je hierbij kunnen helpen.

De snelste manier om aan deze goederen en specialisten te komen is via een mastermind. Samen weten we meer, samen zien we meer, samen zijn we gewoon vele malen sterker dan wanneer we alleen opereren.

Terug naar de vraag: Wat heb jij vandaag nodig om stappen voorwaarts te zetten met je business?

Zorg dat je dat scherp voor ogen hebt.

Binnenkort lanceer ik een mastermind membership voor ondernemers waarin groei, verbinding en het versnellen van leerprocessen centraal staan. Wil jij specifieke doelen behalen, duurzame relaties opbouwen en geïnspireerd worden? Dan is dit programma perfect voor jou.

De mastermind zal in het begin voor een beperkt aantal ondernemers toegankelijk zijn. Meld je nu aan op de wachtlijst.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram