Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Wat bepaalt de prestatiecultuur?

Als je een prestatiecultuur wilt creëren dan begint dit met het veranderen van de norm. Een hogere norm betekent hogere eisen stellen. En dat betekent dat er meer van mensen wordt verwacht. Betere vaardigheden, meer verantwoordelijkheden, meer inzet.

Amateurwielrenners die trainen voor de Alpe d'HuZes hanteren een bepaalde norm. De norm voor profwielrenners van de Tour de France ligt echter op een heel ander niveau. En zo hanteert het eerste elftal van de plaatselijke amateurvoetbalclub weer een heel andere norm dan een professionele voetbalclub.

Een prestatiecultuur wordt bepaald door de ‘normen’ die worden afgesproken en worden nageleefd. Iedere ondernemer of leider die het beste uit zijn organisatie wil halen heeft mensen nodig die optimaal presteren.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram