Wat ben jij aan het bouwen?

Als ondernemer ben je voortdurend bezig met projecten en het lanceren van nieuwe initiatieven.

Soms kun je tijdens het proces de weg even kwijtraken. Dan speelt er zoveel in je business dat je vergeet wat je nu daadwerkelijk aan het creëren bent en welke richting je precies op wilt gaan. Of je bent met te veel projecten tegelijkertijd bezig, waardoor je focus versplintert en je weinig tot geen vooruitgang boekt.

We maken dit allemaal wel eens mee. En zeker de ondernemer die optimaal wil presteren. Inherent aan optimaal presteren is dat je de grens opzoekt van wat mogelijk is. Soms gaan we even over die grens heen, om te weten waar die ligt.

Als je over die grens gaat dan merk je dit aan je energieniveau en de minimale impact die je creëert. Als je dit ervaart, zorg er dan voor dat je jezelf zo snel mogelijk herfocust.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram