Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Wachten is een waardeloze tijdsinvestering

Wachten is een verspilling van tijd en energie. Dat moet je dus gewoon niet meer doen.

Soms wachten mensen met het starten van een nieuw project, terwijl de tijd rijp is. Je zou denken: waarop wachten ze in hemelsnaam?

Waarschijnlijk wachten ze op het juiste moment. Maar dat moment is altijd nu, dus is wachten een vorm van uitstellen...

Ook irriteren mensen zich vaak aan de wachtrij in de winkel. Jezelf irriteren is doelbewust (zij het onbewust) vergif in je lichaam pompen.

Heb je wel eens iemand gelukkig zien worden van irritatie?

Natuurlijk niet, maar mensen kiezen er wel zelf voor. Er zijn zoveel mooie dingen die je kunt doen wanneer je in de rij staat om je boodschappen af te rekenen. Nadenken over een vraag, de wereld om je heen observeren, glimlachen naar iemand anders of je bewust zijn van je eigen energie.

Of neem de mensen die wachten om een leuke collega mee uit te vragen. Het enige waar ze bang voor zijn is afwijzing. Wat als die collega nee zou zeggen?! Daarom blijven ze maar in een gedachtenbubbel rondlopen dat het misschien wel ooit iets zou kunnen worden.

Wachten is een waardeloze tijdsinvestering. Het draagt niets bij aan de kwaliteit van je leven.

Stop per direct met wachten.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram