Waarom we allemaal behoefte hebben aan het juiste perspectief

Maar wat is perspectief?

Perspectief is zien. Het zien van het grotere plaatje, het zien van de richting die je op gaat, het zien van oplossingen...

We hebben allemaal behoefte aan het juiste perspectief.

Voetballers hebben perspectief nodig in speeltijd of in ontwikkeling. Iedere voetballer wil wedstrijden spelen. Maar als je een topsport beoefent, dan spelen alleen de beste voetballers of de spelers die het team optimaal laten functioneren. Dit betekent dat sommige spelers geen speelperspectief hebben.

Als een voetballer geen uitzicht heeft op speeltijd, dan moet hij wel een duidelijk ontwikkelperspectief hebben. Op deze manier blijven ze betrokken bij het teamproces.

Ondernemers die het beste uit zichzelf of uit hun business willen halen, hebben het juiste perspectief nodig. Ze hebben behoefte aan een duidelijke richting en strategieën over hoe ze het beste met bepaalde uitdagingen kunnen omgaan.

Als je geen helder perspectief hebt, dan verlies je de hoop op een betere toekomst. Het gevolg hiervan is dat mensen veelal hun energie en motivatie verliezen.

Een van de belangrijkste redenen waarom ondernemers mij inhuren, is omdat ze hulp nodig hebben bij het creëren van nieuwe perspectieven.

Staat jouw leven in een helder perspectief? E

en mooie strategie die je helpt te onderzoeken is De Focusstrategie van Het Huisje.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link