Waardoor laat jij je afleiden?

Ben even eerlijk tegen jezelf en denk eens na over datgene wat dagelijks jouw grootste afleiding is.

Word je afgeleid door:

  1. een onrustige omgeving?
  2. social media?
  3. Netflix of TV kijken?
  4. vrienden of familie?
  5. je mobiel?
  6. je drang om porno te kijken?
  7. ...

Afleidingen liggen overal op de loer. Ze zijn de vijand van een vruchtbaar en productief leven. Afleiding zoeken is iets anders dan ontspannen.

Je kunt niet altijd gefocust zijn, we moeten allemaal ontspannen om de batterij weer op te laden. Maar afleiding is niet hetzelfde als ontspannen. Afleiding is namelijk een focus- en een commitmentprobleem.

Je kunt je er niet toe zetten om geconcentreerd aan een taak te werken. Voortdurend met je gedachten afdwalen is niet bevorderlijk voor je creativiteit, productiviteit en energie.

Afleiding kost energie. Controleer je focus, zorg dat je je committeert aan een doel en werk aan je zakelijke en persoonlijke groei. Dat is wat werkelijk voldoening geeft.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram