Volop inspiratie tijdens de lunch van Directeuren Netwerk op toplocatie Ulvenhart

Durf jij je als ondernemer kwetsbaar op te stellen?

De afgelopen twee jaar heb ik voor Directeuren Netwerk zo’n 90 lunches als gespreksleider mogen voorzitten en honderden ondernemers met elkaar in gesprek zien gaan.

Tijdens deze meetings valt er altijd één ding structureel op: Als ondernemers zich kwetsbaar opstellen, dan komen daar de mooiste gesprekken uit voort.

Ondernemers hebben nu eenmaal een enorme dosis behulpzaamheid in hun DNA. Dus als je een hulpvraag inbrengt, dan komt de kracht van de mastermind altijd op gang. Dit uit zich in nieuwe inzichten en inspiratie waar je weer op verder kunt bouwen.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw blinde vlekken blootgelegd worden?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram