Vijf inzichten die helpen 
bij het bevrijden van je potentieel

 1. Aandacht
  Geef bewust aandacht aan je binnen- en buitenwereld. Ben je bewust van de stilte, de ruimte en bewustzijnsenergie binnenin je. Dit is wat ons onderscheidt van alle andere wezens. Alleen als je bewust bent kun je kiezen. Creatieve energie gaat stromen als je zelfbewust bent.
 2. Focus
  Richt je focus op zaken die belangrijk voor je zijn. Energie neemt in kracht toe als deze geconcentreerd wordt. Het leren controleren van je focus is een van de allerbelangrijkste vaardigheden. Het zet zaken in beweging en helpt je bij het verbeteren van prestaties.
 3. Mindset
  Kies voor gedachten die je in je kracht zetten. Blijf openstaan voor het nieuwe dat zich spontaan aandient. Soms is een verandering van perspectief de oplossing, weer een andere keer is het je discipline om door te zetten totdat je doel bereikt is.
 4. Strategie
  Doe, ontdek en leer. Onderzoek je grenzen. We vallen allemaal, dit is niet erg. Het betekent dat je actie onderneemt en lef toont. Het leven geeft je feedback, iets werkt of iets werkt nog niet. Sta op en vervolg je reis. Streef naar vooruitgang, niet naar perfectie.
 5. Ik Ben
  Dit is je diepste essentie: Ik Ben. In je kern ben je al. Je hoeft niets te worden, te doen of te bewijzen. Observeer zonder te oordelen en neem waar hoe het leven zich vanzelf ontvouwt. Ontspannen waarnemen geeft kwaliteit en diepgang aan je leven. Spontane ontmoetingen en nieuwe inzichten vinden jou in plaats van dat jij deze zelf vindt.
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link