Vier je mini-succesjes

Weet je wat het nadeel is van het stellen en realiseren van een uitdagend doel? Het kan een hele poos duren voordat je de finish hebt bereikt...

Als je alleen maar gefocust bent op het eindresultaat, dan geniet je vaak niet van het proces en de voldoening die je uit mini-succesjes haalt.

Veelal bestaan uitdagende projecten namelijk uit diverse mijlpalen. Het realiseren daarvan kan ook als een succes gezien worden.

Vier dus niet alleen:

  • het moment dat je je website lanceert, maar ook het moment dat het logo klaar is.
  • de publicatie van een boek, maar ook het voltooien van een pagina.
  • het uitlopen van een marathon, maar ook die eerste 5 km die je overwonnen hebt.

Als je de mini-succesjes ook benoemt en viert, dan heeft dit een positief effect op de energie en productiviteit. Soms doet een klein complimentje al heel veel.

Op welk succesje ben jij vandaag trots?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram