Videoask: maak contact persoonlijk

Videoask is een geweldige nieuwe tool die je helpt om interacties super persoonlijk te maken. Het komt van dezelfde makers als Typeform. Via Typeform transformeer je je saaie vragenlijsten naar interactieve vragenlijsten, terwijl Videoask zich weer richt op interactieve video's.

Ik ben super enthousiast over deze tool. Met name het gemak waarmee je mensen snel een vraag kunt stellen via een video. De ontvanger kan vervolgens kiezen om per video, audio- of tekstbericht te reageren.

De video is daarnaast makkelijk op je website te plaatsen en mensen kunnen vervolgens direct reageren. Ook kun je de video als widget gebruiken. Veel websites hebben rechtsonder een ‘icoontje’ staan om te chatten (dat is een widget). Door het als een widget te gebruiken hebben bezoekers geen contact met een chatbot, maar zien ze direct jouw gezicht. Dat maakt het allemaal veel persoonlijker. En dat is ook meteen de slogan van Videoask: The best interface is your face.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram