Verkopen moet je leuk vinden

Regelmatig zie ik ondernemers struggelen met verkopen. Het probleem is dan niet zozeer dat ze een slecht product hebben, integendeel zelfs.

Het probleem is dat deze ondernemers verkopen niet leuk vinden. Vaak zie je ze al struggelen in het maken van een connectie. Wat ga ik zeggen? Of: Hoe ga ik een afspraak met mijn potentiële klant plannen?

Maar het komt ook voor dat ze de telefoon niet durven op te pakken, terwijl ze weten dat het belangrijk is voor hun business.

Jouw potentiële klant voelt dat. Onbewust voelen we allemaal aan of de ander vanuit innerlijke zekerheid communiceert of juist niet.

Als je jezelf niet wilt trainen om beter te worden in het verkopen van je diensten of producten, dan zit er maar één andere optie op: Besteed het uit aan een ander die het wel leuk vindt en er ook nog eens goed in is.

Tja… Meestal betekent dit ook dat je je portemonnee moet trekken om hulp in te roepen van een externe specialist.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram