Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Verhalen: create them, tell them, live them

  1. Create them
    Een verhaal begint vaak met een droom, ambitie of een doel dat je wilt bereiken. Ik kom heel vaak mensen tegen die niet groots durven te dromen. Oftewel, het verhaal wat ze in hun hoofd creëren is gelimiteerd. Vergeet even de realiteit. Fantaseer erop los. Creëer het verhaal in je hoofd zoals je het voor je ziet. Leg jezelf geen enkele beperking op.

  2. Tell them
    Verhalen willen gedeeld worden. We houden van verhalen. We willen graag meegenomen worden in de belevingswereld van een ander. Jaarlijks worden er miljoenen boeken geschreven en ontelbare films geproduceerd. Allemaal met als doel om je mee te nemen op een reis. Een reis met een spannend, inspirerend of erotisch avontuur.
  3. Live them
    Waar het allemaal om draait is dat je je verhalen tot leven brengt. Dat je de moed hebt om je hart te volgen. Dat is de essentie van een verhaal; het moet geleefd worden. De eerste creatie is de fantasie in je hoofd, de tweede creatie is het delen van het verhaal met de ander. En de derde stap is dat je het verhaal tot leven brengt, dat jij je verhaal leeft.
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved