Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Verandering gaat automatisch, maar het maken van progressie niet

Alles in de natuur is voortdurend onderhevig aan verandering. Daar hoef je niets voor te doen. Je lichaam verandert, de seizoenen veranderen, de wolken veranderen. Verandering is een automatisch proces.

Maar progressie is iets anders dan verandering. Progressie maken gaat namelijk niet vanzelf. Dit vraagt om focus, het toepassen van de juiste strategieën en het ondernemen van actie.

Om je vaardigheden te ontwikkelen, groei te realiseren met je business en impact te creëren met je diensten of producten, zal je doelbewust actie moeten ondernemen.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram