Vandaag is geen normale dag

Als je je niet bewust bent van jezelf of van de wereld om je heen, dan zal je waarschijnlijk iedere dag als een normale dag beschouwen. Je doet je ding, wat dat dan ook is...

Maar vandaag is geen normale dag.

Het is een dag die nog nooit geweest is. Er gaan allerlei spontane dingen gebeuren. Als je naar buiten gaat, dan zie je mensen die je nog nooit eerder hebt gezien. Als je naar de lucht kijkt, dan zie je wolkencombinaties die nog nooit eerder verschenen zijn.

Vandaag krijg je inspiratie die je gisteren niet kreeg. Vandaag heb je de mogelijkheid om keuzes te maken die je gisteren niet hebt gemaakt. Vandaag heb je de keuze om de koers van je leven of van je business te veranderen.

Vandaag is geen normale dag. Vandaag is het die ene bijzonder dag, die onderdeel van je leven uitmaakt. Die ene dag hier op planeet aarde. Nee, vandaag is het geen normale dag. Het is een dag waarop nieuwe creaties en relaties tot leven kunnen komen.

Maak er geen normale dag van. Maak er een buitengewone, uitzonderlijke dag van. Want het is vandaag: een bijzondere dag.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link