The mindset of a winner - Kobe Bryant

Een mooie vraag die Kobe Bryant (basketballegende) zichzelf stelde nadat hij basketbalicoon Michael Jordan ongelooflijke dingen had zien doen was: ‘Hoe ga ik ooit op zijn niveau komen? Ik weet het niet. Laten we het onderzoeken!’

De mindset van een winnaar is een obsessieve mindset. Dit betekent dat je je volledig committeert om de best mogelijke versie van jezelf te zijn.

Als je uitzonderlijk wilt presteren, dan zal je ook een uitzonderlijk hoge norm moeten hanteren. Vraag jezelf daarom af welke norm jij wilt hanteren. Want een ding is zeker: het beste uit jezelf halen vraagt om veel opoffering. Ben jij hiertoe bereid?

In het onderstaande filmpje licht Kobe Bryant zijn visie over presteren toe.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram