Stresstesten versnelt je leerproces en boost prestaties

Wat is stresstesten?

Als je een idee hebt bedacht dan ben je daar waarschijnlijk direct enthousiast over. Maar stel je nu voor dat je een aantal mensen feedback gaat vragen. En niet zomaar een aantal mensen, maar experts met een visie waar jij veel waarde aan hecht.

Wat voor nieuwe inzichten krijg je dan wel niet?

Je laat ze kritisch kijken naar je idee en vraagt om hun ongezouten mening. Wellicht dat bepaalde blinde vlekken blootgelegd worden door deze experts, misschien ga je jouw idee in een ander perspectief zien of kom je tot de conclusie dat je 'geweldige idee’ helemaal niet zo geweldig is.

Het kan ook zo zijn dat je iets gevonden hebt wat een ander nog niet kan begrijpen. Dit kan een reden zijn dat niemand je idee ziet zitten. Je bent dan één of andere Einstein met een geweldig inzicht. Als je idee niet door een stresstest komt wil dit niet per definitie zeggen dat het geen geweldig idee is.

Heel vaak krijg je nieuwe inzichten door ideeën te stresstesten. Ik stresstest mijn ideeën, visie en dienstenaanbod voortdurend. Daarnaast is het mijn job om ondernemers, leiders en teams te stresstesten. Ik wil groeiprocessen versnellen en de snelste manier om dit te doen is door continu te stresstesten.

Welke idee wil jij stresstesten?

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link