Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Soms lopen projecten op een positieve manier uit de hand

Heb je wel eens meegemaakt dat je aan een klein project dacht te beginnen, maar het uiteindelijk een enorm project bleek te zijn?

Hier en daar nog wat verbeteringen doorvoeren, meer investeringen doen dan ingecalculeerd, net wat meer mankracht inzetten dan gepland…

Ondanks deze extra investeringen hebben dit soort projecten vaak iets moois in zich. Er zit leven in. Het project wil vanuit zichzelf groeien. Mijn ervaring is dat vaak de mooiste dingen tot stand komen als projecten spontaan beginnen te groeien.

Misschien zal je je tijdens het proces wel eens afvragen waar je in hemelsnaam aan begonnen bent, maar als het project dan eenmaal af is, dan ben je toch trots. Het gedane werk heeft je een voldaan gevoel bezorgd.

Er is niets zo mooi als een project dat spontaan uit de hand loopt. Een project dat vanuit het betrekkelijke niets ineens een enorme positieve bijdrage aan je leven geeft.

Voel wat een project wil doen. Als je merkt dat er momentum in zit, rem het project dan niet af. Heb vertrouwen dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Als je als ondernemer zekerheid wilt hebben dan heb je het verkeerde vak gekozen. Dan kun je beter stoppen en ambtenaar worden.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved