Ronnie Couwenberg

Pitchen om te Winnen.

Hoi, ik ben Ronnie Couwenberg, pitchcoach voor ondernemers, professionals en sportcoaches die willen winnen.

Als voormalig voetbalcoach heb ik duizenden pitches gegeven. Of het nu was bij de opleiding van PSV Eindhoven of clubs waar ik als hoofdtrainer werkte. Iedere pitch moet spelers helpen het beste uit zichzelf te halen, het team optimaal te laten samenwerken en wedstrijden te winnen. Datzelfde commitment om te winnen zie ik ook bij mijn huidige klanten: ondernemers, professionals en sportcoaches.

Als pitchcoach help ik je met het scherpstellen van je boodschap, deze sterk te onderbouwen en overtuigend over te brengen zodat jij je doel realiseert. Hiervoor heb ik de ‘Pitchen om te Winnen’ methode ontwikkeld. Dit is mijn unieke aanpak waarin de principes duidelijkheid creëren, verbinding maken en pitchen met presence centraal staan.

Ik krijg er altijd veel energie van als ik jou kan helpen met het vinden van de juiste woorden, mindset en presence. Dit is wat je helpt om echt impact te creëren. Mijn stijl is praktisch, energiek en resultaatgericht. Ik daag je uit, confronteer en inspireer met een gezonde dosis humor. Heb jij of jouw team ook een winnende pitch nodig? Meer informatie over mijn aanbod vind je op ronniecouwenberg.nl

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link