Richting is belangrijker dan snelheid

Je kind heeft een ongeluk gehad en je moet per direct naar het medisch centrum. Zo snel mogelijk stap je in de auto en je scheurt weg. Je bent gehaast en rijdt op de automatische piloot richting een medisch centrum dat ruim 8 km verder weg is dan het dichtstbijzijnde medisch centrum…

Bij uiterste nood is dat niet zo slim.

Als elke seconde telt dan is snelheid cruciaal, maar richting blijft in eerste instantie altijd het belangrijkste. Snel de verkeerde kant opgaan brengt je alleen maar verder van je doel af.

Veel mensen gaan snel, zonder te weten waar ze naartoe gaan.

In je business geldt precies hetzelfde: stel eerst je focus scherp – oftewel bepaal je richting – en zorg er daarna voor dat je het gaspedaal intrapt en momentum creëert.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram