Plant vandaag je boom

“Het beste moment om een boom te planten was 20 jaar geleden. Het op één na beste moment is nu.”

Dit is een bekend Chinees spreekwoord.

Jij en ik hebben allebei wel een droom die je morgen of over tien jaar wilt realiseren. De vraag is alleen: wat doe jij om die droom werkelijkheid te maken?

Als je over een jaar een boek wilt uitgeven, dan is vandaag een goed moment om te starten.

Als je je zakelijk Engels wilt verbeteren, dan is vandaag een ideaal moment om daarmee te beginnen.

Als je je business naar het volgende niveau wilt tillen, dan is vandaag de ideale dag om daarvoor een strategie te ontwikkelen.

Fantastische creaties hebben tijd en liefde nodig. Ze vinden niet zomaar plaats. Het vraagt om commitment en consistent gedrag.

Krijg eerst scherp voor ogen wat je in de (nabije) toekomst graag zou willen realiseren. Onderneem vervolgens direct actie. En morgen weer, en de daaropvolgende dagen weer. Wat je zal zien is dat er momentum ontstaat, een energie waardoor dingen tot leven komen.

Als je over twintig jaar wilt genieten van een prachtige grote boom in je tuin, dan is nu een fantastisch moment om het zaadje van die boom te planten.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram