Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Ouder worden wil niet zeggen dat je ook wijzer wordt

Wat is wijsheid? Is dat niet gewoon dat we leren en ervaring opdoen waardoor we meer inzichten krijgen in onszelf, in anderen en in de wereld?

De hoofdvraag is: Hoe leren we?

Dat doe je door:

Zelfreflectie staat aan de basis van dit alles. Want hoe kun je jezelf ontwikkelen als je je gedrag en keuzes niet evalueert? Dat gaat toch niet?

We worden allemaal ouder, dat is onderdeel van het leven. Om ouder te worden hoef je niets te doen, het gaat vanzelf. Maar jezelf ontwikkelen en wijzer worden vraagt om een proactieve mindset. Dit betekent dat je doelbewust zelfreflectie toepast en waar nodig je gedrag bijstuurt.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram