Opruimen creëert ruimte waardoor de energie weer beter gaat stromen

Wanneer heb je voor het laatst flink opgeruimd?

  • Een kledingkast van boven tot onder onderhanden genomen.
  • Oude bestanden van je computer gedeletet.
  • Je auto van binnen en buiten op en top schoongemaakt.
  • ... 

Als we ‘dingen’ fysiek opruimen dan cleanen we tegelijkertijd onze geest. Heb je wel eens een kledingkast opgeruimd en vervolgens diverse malen naar het eindresultaat gekeken? Hoe voelde dit? Opruimen lucht op en geeft een goed gevoel. De energie in je lichaam gaat er weer beter van stromen.

Mensen die veel spanning en stress ervaren zitten vast in hun hoofd. Een doe-activiteit doet in dergelijke gevallen wonderen. Door actie te ondernemen zet je jezelf niet alleen fysiek in beweging. Actie ondernemen zorgt er ook voor dat je op mentaal-, emotioneel- en spiritueel vlak in beweging komt. Opruimen is één groot cleaning process.

Een groot gedeelte van mijn coaching bestaat uit ondernemers helpen met het opruimen van ineffectieve strategieën en gedachten. Pas als dit gebeurt is het zinvol om strategieën, tools en inzichten te implementeren die wel werken. Opruimen staat aan de basis. Schoon schip maken!

Als je alles elimineert wat niets bijdraagt aan het gewenste eindresultaat dan blijft uiteindelijk alleen datgene over wat over moet blijven.

Wat kun jij vandaag opruimen?

Doen.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram