Operatie doorselecteren

Er komt een tijd dat de prestaties binnen je team niet meer verbeteren. Mensen roesten vast, zijn te lief voor elkaar of ontwikkelen zich niet. Soms heb je ook rotte vissen in je organisatie die de sfeer verzieken of de voortgang belemmeren. En soms zijn mensen gewoon niet meer hongerig genoeg om grenzen te verleggen. Ze zijn dan toe aan een nieuwe uitdaging.

Dit alles is funest voor je prestatiecultuur. Als jij als ondernemer of teamleider hier niet tijdig op anticipeert dan krijg je ellende.

Nieuwe medewerkers brengen vaak nieuwe energie, creativiteit en sfeer binnen je organisatie. ‘Operatie doorselecteren’ is een must binnen iedere organisatie die top wil (blijven) presteren.

Vaak worden ondernemers pas wakker als prestaties verslechteren of de sfeer al verziekt is. Dan ben je te laat. Het kost dan vaak veel tijd, geld en energie om de boel weer op de rit te krijgen.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram