Ondernemen is topsport

Ondernemen is topsport en de wetten van deze topsportwereld zijn keihard. Als jij als ondernemer niet op topniveau presteert maar jouw concurrent wel, dan kiest je ideale klant zonder aarzeling voor de concurrent. Er zijn namelijk klanten die altijd voor het beste van het beste kiezen.

En terecht natuurlijk...

Ondernemen vereist een duidelijke visie, focus en fucking veel discipline. Maar het vraagt ook om het ontwikkelen van effectieve businessmodellen en het creëren van een prestatiecultuur. Om dit te realiseren moet je daadkrachtig leiderschap tonen en een high performance mindset ontwikkelen.

Topcoaches en topondernemers laten zich coachen om zichzelf te ontwikkelen. Want als de leider zichzelf niet ontwikkelt, waarom zou zijn business dat dan wel doen?

Laat jij jezelf ook coachen?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram