Niet klagen, niet zeuren, geen excuses!

Het is te moeilijk. Ik heb de opleiding niet. Ik heb geen tijd gehad. Het ligt niet aan mij. Ik durf het niet. Ik ben niet verantwoordelijk. Ik was te moe. Ik heb het geprobeerd. Dit is niet mijn ding. Ik doe het later. Ik heb het geld niet. Ik heb het juiste netwerk niet. Ik kan het niet.

Klagen, zeuren en zoeken naar excuses heeft een enorme negatieve impact op je leven. Het is een vorm van vergif die je toelaat in je geest. Niemand draait een ongewenste situatie om naar een gewenste situatie door te klagen, te zeuren of excuses te maken.

Welke destructieve gedachten laat jij toe in je geest?

Elimineer deze en pak je verantwoordelijkheid in het leven, voor je business of in welke situatie je ook zit.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram