Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Niemand legt een presteerder meer druk op dan hijzelf

Ben jij een presteerder?

Waarom zou iemand zichzelf druk opleggen en zich regelmatig buiten zijn comfortzone pushen? Er is maar één reden: zij hebben een ambitie die ze waar willen maken. Deze ambitie is zo sterk dat ze voor een lange tijd er alles aan doen om die ambitie te realiseren. Koste wat het kost.

Presteerders leggen zichzelf druk op, omdat ze ervoor kiezen ‘dingen’ mogelijk te maken. Vergelijk dit met het ontstaan van een diamant. Diamanten vormen zich onder extreme druk, het is het hardste materiaal wat voorkomt in de natuur en wordt door de mensheid als zeer waardevol beschouwd. Als jij een grote ambitie hebt die je wilt realiseren, dan zal je 100% gecommitteerd moeten zijn om deze te realiseren.

Geen coach, leidinggevende of collega legt een presteerder meer druk op dan hijzelf. Ze pakken de volledige verantwoordelijkheid en zijn bereid er alles aan te doen om hun ambities te realiseren.

Wat wil jij realiseren en hoe hard ben jij bereid om daarvoor te werken?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram