Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Missie & kernwaarden groeiplatform ambitieuze ondernemers

Achter de schermen wordt er met het team hard gewerkt aan verschillende projecten. Een van deze projecten is het lanceren van een groeiplatform voor ambitieuze ondernemers.

Eerder heb ik de blog Drie kernvragen die je helpen bij het lanceren van een nieuw project geschreven. Eén van deze kernvragen staat centraal in deze blog: Wat is je belofte?

Een belofte is iets wat je permanent doet. Het is hetgeen wat de klant kan verwachten. In deze blog zoom ik in op de missie en kernwaarden van het groeiplatform voor ambitieuze ondernemers.

Missie - Wat is het overkoepelende doel van het groeiplatform?
Ondernemers helpen met het bevrijden van potentieel, zodat zij het beste uit zichzelf en uit hun business halen.

Kernwaarden - Hoe brengen we onze missie tot leven?
Gedrag komt voort uit datgene wat je belangrijk vindt: je kernwaarden. Daarom heb ik de vijf fundamentele kernwaarden van het groeiplatform voor ambitieuze ondernemers geformuleerd:

 1. We zijn innerlijk gedreven
  We creëren vanuit zingeving en enthousiasme. Via onze creaties hebben we een positieve impact op de wereld om ons heen.

 2. We dagen de status quo uit
  We pushen onszelf buiten onze comfortzone. Dit doen we omdat we grenzen willen verleggen en ons potentieel willen bevrijden.
 3. We bouwen relaties van hoge kwaliteit
  Succes wordt bepaald door de manier waarop we met elkaar omgaan. We geven elkaar oprechte aandacht en ondersteunen de ander waar nodig.
 4. We zijn productief
  Productief zijn is de norm, het is een combinatie van hard en slim werken. Werken is een woord dat met enthousiasme omarmd wordt.
 5. We communiceren op topsportniveau
  We draaien niet om zaken heen en geven elkaar directe feedback. We leggen elkaars blinde vlekken bloot vanuit de intentie om de ander te helpen groeien.
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved