Maak zaken minder complex

Onze mindset is veelal afgestemd om iets aan ons leven toe te voegen. Meer kennis, geld, materialisme of vaardigheden. Maar ben jij je er ook bewust van dat groei, energie en creativiteit kunnen toenemen door dingen juist simpeler te maken?

Het aantal handelingen van een taak minimaliseren, je boodschap met zo min mogelijk woorden uitleggen en ook processen automatiseren zijn hier voorbeelden van. ‘Als je het niet simpel kunt uitleggen, dan snap je het niet goed genoeg.’ Een beroemde uitspraak van Albert Einstein. Simpel is snel, overzichtelijk en levert energie op. Complex is daarentegen traag, ingewikkeld en kost energie.

Wat is het effect op jouw leven, business en relaties als je vandaag start met dingen simpeler te maken?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram