Maak geen belangrijke beslissingen als je geëmotioneerd bent

Soms gebeuren er dingen waardoor je bloed gaat koken. Je businesspartner, een medewerker of een klant doet iets, waardoor jij geneigd bent om op tilt te slaan. Het liefst zou je er vol bovenop vliegen om je mening te geven.

Doe dat niet!

Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd even makkelijk om jezelf op zulke momenten te beheersen. Maar haal adem, wacht tot je weer rustig bent, slaap er een nachtje over of bel een vertrouwenspersoon op met wie je kunt klankborden over de situatie.

Keuzes die je maakt vanuit frustratie of irritatie zijn veelal verkeerde keuzes. Dit komt omdat je niet aan de consequenties denkt. Je bewuste denken functioneert niet goed of laat het zelfs totaal afweten.

Als je echt geëmotioneerd bent, stel je beslissing dan uit als het kan. Je voorkomt hiermee veel onnodige ellende.

Herkenbaar?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram