Leer, verbeter en deel

Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te leren en te onderzoeken wat wel en wat niet werkt. De tools, inzichten en strategieën waarvan ik ontdek dat ze werken deel ik graag met anderen, zodat zij er ook hun voordeel mee kunnen doen.

De kern van mijn business is: leren, verbeteren en delen. Ik wil je helpen creëren en helpen met het versnellen van leerprocessen. Dit doe ik door je effectieve tools en inzichten aan te reiken. Ik leer het snelste door dingen zelf te ervaren, rolmodellen te bestuderen, vragen te stellen en het leven te observeren. Mijn motto is: leer altijd en overal.

Hoe leer jij?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram